Studentski Kulturni Centar Kragujevac

Muzički program
Likovni program
Književni i tribinski
Pozorišni program
Folklorni program

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner  • Barcelona Gipsy balKan Orchestra
  • Miloš Branisavljević Quartet
  • PLAKATI - ANA PEŠIĆ
  • Igralom


Barcelona Gipsy balKan Orchestra
17.05.2017 | Knjaževsko srpski teatar

Sandra Sangiao, vokalDani Carbonell, klarinetPere Nolasc Turu, violinaMattia Schirosa, harmonika – Julien Chanal, gitaraIvan Kovačević, kontrabas – Stelios Togias, perkusije
Njihova muzika dira pravo u srce, bez trikova!


Detalji
Miloš Branisavljević Quartet
26.04.2017 | KONTAKT Galerija SKC

Miloš Branisavljević Quartet je prvi džez sastav u Srbiji sa vibrafonom kao vodećim instrumentom. Muzika Miloševog kvarteta predstavlja eklektičan fjužn tradicionalne muzike Balkana i džeza predstavljen kroz vizuru ovog zanimljivog instrumenta uz pratnju džez trija u sastavu gitara, bas i bubanj. Na repertoaru Miloš Branisavljević kvarteta nalaze se Miloševe autorske kompozicije, savremene džez obrade narodnih pesama, kao i džez standardi u Miloševim aranžmanima. 

Detalji
Igralom
21.04.2017 | KONTAKT Galerija SKC

Niška alternativna trojka Igralom nastupa u Studentskom kulturnom centru Kragujevac u petak, 21. aprila. Tom svirkom će promovisati svoj debi album “Pogrešna poznanstva”.Igralom čine Marko Tomović (bubnjevi), Dimitrije Simović (bas i glas) i Mladen Marjanović (gitara i prateći vokali).

Detalji
PLAKATI - ANA PEŠIĆ
25.04.2017 | Galerija SKC

Izložba PLAKATI, autorke Ana Pešić biće otvorena u Galeriji SKC u utorak, 25. aprila 2017. u 20h. Izložbu će otvoriti prof. Slobodan Štetić. Publika će izložbu moći da pogleda do 22. maja 2017.Da Ana Pešić stasava u grafičku dizajnerku snažnog senzibiliteta i izuzetno radoznalu ličnost, uverili smo se u vreme njenog školovanja na Katedri za grafički dizajn Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu, a kasnije i na doktorandskim studijama Vizeulenih umetnosti u Beogradu. Posedujući urođen osećaj za grafizam i likovnost, kao i veštinu projetovanja tipografskog pisma, Ana suvereno vlada površinom, ilustracijom i tipografijom plakata.   

Detalji
SKULPTURE – Nina Galić
11.04.2017 | KONTAKT GALERIJA

Izložba Skulpture autorke Nine Galić biće otvorena u KONTAKT Galeriji SKC u utorak 11. aprila 2017. godine u 20 h. Izložbu će otvoriti Marija Radoš, istoričarka umetnosti i kustoskinja galerije Remont. Izložba će biti otvorena do 5. maja 2017.

Detalji
FOTO-FORUM, razgovori o fotografiji
28.03.2017 | KONTAKT GALERIJA

Promocija knjige “FOTO-FORUM, razgovori o fotografiji” i otvaranje izložbe FOTO-FORUM REVIJA, utorak, 28. mart 2017. u 20h.
Foto-forum - ciklus razgovora o fotografiji, koji je realizovan tokom 2010. i 2011. godine na inicijativu umetnika Ivana Petrovića u okviru Likovnog programa Doma kulture Studentski grad, sada u formi štampanog izdanja donosi sažete diskusije sa održanih susreta. 


Detalji
Конкурс за 16. коло едиције "Првенац"
15.04.2017 | SKC

Расписан је конкурс за прву књигу аутора млађих од 35 година.

Detalji
"U dobar čas" Dejan Aleksić
04.04.2017 | SKC

U utorak, 4. aprila, u Kontakt galeriji SKC pričaćemo o pesničkoj knjizi Dejana Aleksića "U dobar čas". Počinjemo u 19 sati.

Detalji
"Glineni kralj" Branke Selaković
29.03.2017 | SKC

Roman Branke Selaković "Glineni kralj", laureat nagrade "Miroslav Dereta" za 2016. godinu biće predstavljen u sredu, 29. marta u 19 sati.

Detalji

Pretraga:Informacioni Centar
Tehnika
Javne nabavke
Dokumenta i propisi

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner