Studentski Kulturni Centar Kragujevac

Muzički program
Likovni program
Književni i tribinski
Pozorišni program
Folklorni program

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner  • Trio Sveti
  • ALEX KELMAN
  • Gauthier Toux Trio
  • Prvi CD


Trio Sveti
22.08.2018 | Letnja scena SKC

Trio Sveti nastupa na Letnjoj sceni SKC-a u sredu, 22.avgusta.

Detalji
ALEX KELMAN
15.08.2018 | Letnja scena SKC

ALEX KELMAN je muzički projekat sibirskog umetnika i producenta Aleksa Kelmana. Muzički izraz je mešavina prelepih, bučnih gitara, zavodljivih plesnih bitova i hipnotišućih sintova, prožet zanosnim i slojevitim vokalima. Njegov drugi album “ U17” biće objavljen u avgustu i u okviru turneje po Evropi, kada će nastupati i u Kragujevcu, 15.8. sa početkom od 22h.

Detalji
Gauthier Toux Trio
08.08.2018 | Letnja scena SKC

Gauthier Toux Trio nastupa na Letnjoj sceni SKC-a, 8. vgusta sa početkom od 22h, u okviru svoje evropske turneje, na kojoj nastupaju i na Nishville Jazz festivalu. 

Detalji
BELDOCS EHO 2018
02.07.2018 | Letnja scena SKC

BELDOCS EHO - REVIJA FILMOVA SA FESTIVALA DOKUMENTARNOG FILMA BELDOCS 2018. 
LETNJA SCENA SKC 2-8. jul 2018.
Studentski kulturni centar Kragujevac u saradnji sa Međunarodnim festivalom dokumentarnog filma Beldocs, predstaviće kragujevačkoj publici neka od najznačajnijih ostvarenja sa ovogodišnjeg 11. po redu održanog festivala Beldocs. 


Detalji
FRANCUSKI FILMSKI KARAVAN - ciklus: Veliki rat
27.06.2018 | Letnja scena SKC

Povodom stogodišnjice kraja Velikog rata, Francuski institut i Studentski kulturni centar Kragujevac, predstaviće novi ciklus filmova pod nazivom Veliki rat u okviru programa Francuski filmski karavan. Kragujevačka publika biće u prilici da pogleda dva sjajna francuska filma koji se bave temama iz epohe koja je zauvek izmenila tok čovečanstva, nudeći različite poglede na svakodnevni život i život na frontu ljudi koji su živeli u tom dobu velikog zla.
Detalji
COMPOSITIO STYLORUM
22.06.2018 | Galerija SKC

Izložba COMPOSITIO STYLORUM, studentskih radova studijskih programa Unutrašnja arhitektura (oas) i Likovne umetnosti (mas) Odseka primenjene i likovne umetnosti Filološko-umetničkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu biće otvorena u Galeriji SKC u petak, 22. juna 2018. u 20h. Izložbu će otvoriti Dr Jelena V. Atanasijević, vanr. prof. Publika će izložbu moći da pogleda do 11. jula 2018.  

Detalji
Tribina: Privatizacija - pretnja za radna prava i životni standard
25.07.2018 | SKC

U sredu, 25. jula biće održana tribina u sardnji sa portalom Mašina pod naslovom "Višak privatizacije  manjak radnih prava". Govore:  Katarina Jakovljević (Sindikalna organizacija Zastava oružje), Goran Antonijević (bivši predsednik sindikata "Nezavisnost" RTK), Katarina Antonić (Mašina), András Juhász (Mašina).
Početak u 19 sati.


Detalji
Pesnici iz Trstenika u gostima
09.07.2018 | Kutija Šibica

U ponedeljak nam u goste dolazi petočlana delegacija Književnog kluba "Moravski tokovi" iz Trstenika - Zorica Maticki, Nada Novaković, Sava Miodrag Radivojević, Saša Vojinović i Radošin Zajić.
Kutija šibica 20 sati.


Detalji
Iluminacije Miloša Sakića
04.07.2018 | SKC

U sredu, 4. jula u 20 sati, smederevskopalanački pesnik Miloš Sakić predstaviće svoju novu zborku pesama.

Detalji

Pretraga:Informacioni Centar
Tehnika
Javne nabavke
Dokumenta i propisi

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner