Studentski Kulturni Centar Kragujevac

Muzički program
Likovni program
Književni i tribinski
Pozorišni program
Folklorni program

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner  • Prošireni predeo - Nemanja Lađić
  • Jednominutni tango - Goran Dimić
  • MANIVI
  • Vip Kinoteka – Varljivo leto ’68


MANIVI
27.09.2018 | Letnja scena SKC

Manivi je mlada kantautorka koja vodi na put pravo u centar dobrog soul ritma. Pozitivna energija je karta za njen nastup, a izvanredan bend saputnici koji obećavaju dobru žurku i veče puno seksi soul vajba. Nastupaju po prvi put u Kragujevcu 27. septembra na Letnjoj sceni SKC-a. 

Detalji
Kida Keva Crew
13.09.2018 | Letnja scena SKC

Kida Keva Crew nastupa na Letnjoj sceni u četvrtak, 13.septembra od 22h. 

Detalji
Straight Mickey and the Boyz
01.09.2018 | Letnja scena SKC

STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ su jedan od najtalentovanijih novih rok bendova u Srbiji. Dinamična, furiozna trojka odličnih muzičara iz Beograda, svoje uticaje iz raznih stilova roka stisnula je u prepoznatljiv i karaktera pun izraz. Nastupaju na Letnjoj sceni SKC-a 1.septembra od 22h.

Detalji
Prošireni predeo - Nemanja Lađić
09.10.2018 | KONTAKT Galerija SKC

Izložba Prošireni predeo autora Nemanje Lađića biće otvorena u KONTAKT Galeriji SKC u utorak 9. oktobra 2018. godine u 20 sati. Publika će izložbu moći da pogleda do 31. otobra 2018. godine. U digitalnoj obradi informacija često koristimo postupk arhiviranja i na različite načine interpretiramo materijal. Izložbu Prošireni predeo čine video radovi bazirani na arhivima kartkih snimaka istog ili sličnog motiva, koji su zajedno deo jednog opšteg predela, odnosno okruženja zasnovanog na jedinstvenom toku informacija. U okviru fizičke materijalnosti prizora, razotkriva sa akumulacija digitalizovanih informacija.

Detalji
Jednominutni tango - Goran Dimić
02.10.2018 | Galerija SKC

Izložba i promocija knjige crteža Jednominutni tango, autora Gorana Dimića biće održana u  Galeriji SKC u utorak 2. oktobra 2018. u 20 sati. O radovima i knjizi govoriće Vidosav Stevanović, književnik. Izložba će biti otvorena do 17. oktobra 2018. 

Detalji
Vip Kinoteka – Varljivo leto ’68
24.09.2018 | KONTAKT Galerija SKC

Kultni film Gorana Paskaljevića Varljivo leto ’68, koji je digitalno restaurisan u okviru projekta Vip Kinoteka, premijerno će biti prikazan kragujevačkoj publici na projekciji 24. septembra 2018. u 20h u KONTAKT Galeriji SKC. 

Detalji
"Kada se oko boji vrane" Anice Garić
20.09.2018 | SKC

U četvrtak, 20. septembra u 20 sati biće predstavljena zbirka pesama pesnikinje iz Srpske Crnje Anice Garić. Mesto događaja: Kontakt galerija SKC.

Detalji
Nove pesničke knjige Pola Polanskog i Nenada Glišića
12.09.2018 | SKC

U sredu, 12. septembra na Letnjoj sceni SKC Kragujevac biće predstavljene pesničke knjige Pola Polanskog "Autobusom po Jerusalimu" i Nenada Glišića "Naslednici vremena". O knjigama će, pored autora, govoriti izdavač Predrag Milojević.

Detalji
Razgovor o knjizi "Dnevnik dokone domaćice"
05.09.2018 | SKC

Nataša Đurović, autorka iz Kraljeva, predstaviće svoju prvu knjigu intrigantnog naslova "Dnevnik dokone domaćice". Sreda, 5. septembar, 19 sati, Kontakt galerija SKC.

Detalji

Pretraga:Informacioni Centar
Tehnika
Javne nabavke
Dokumenta i propisi

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner