Студентски Културни Центар Kragujevac

Музички програм
Ликовни програм
Књижевни и трибински
Позоришни програм
Фолклорни програм

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner  • Вип Кинотека – Национална класа
  • Свемирко
  • Једноминутни танго - Горан Димић
  • Проширени предео - Немања Лаđић


Свемирко
19.10.2018 | Контакт галерија

У петак, 19.октоbrа са почетком од 22х у Контакт галерији СКЦ-а наступа састав Свемирко. Ова еклектична скупина предвоđена Марком Вуком Вуковићем уз помоћ пратећег састава којег чине Антонијо Тали Бошњак, Марин Тони Тандара, Бранимир Брана Блажевић И Бојан Бојко Бојков, намеће се као једна од најинтересантнијих савремених музичких појава у регији Балкана.

Детаљи
Дуо Какалиагоу / Сцхмолинер
05.10.2018 | Галерија Универзитета у Крагујевцу

У петак, 05.октоbrа у галерији Универзитета у Крагујевцу наступа дуо Какалиагоу / Сцхмолинер са почетком од 19х где ће нам представити свој пројекат НАБЕЛÒСЕ.

Детаљи
МАНИВИ
27.09.2018 | Летња сцена СКЦ

Маниви је млада кантауторка која води на пут право у центар доbrог соул ритма. Позитивна енергија је карта за њен наступ, а изванредан бенд сапутници који обећавају доbrу журку и вече пуно секси соул вајба. Наступају по први пут у Крагујевцу 27. септемbrа на Летњој сцени СКЦ-а. 

Детаљи
Вип Кинотека – Национална класа
22.10.2018 | КОНТАКТ Галерија СКЦ

Овог месеца у оквиру пројекта ВИП Кинотека крагујевачка публика ће имати прилику да погледа специјалну пројекцију рестауриране верзије култног филмског остварења Горана Марковића из 1979. године Национална класа. Пројекција Марковићевог филма у новом квалитету слике и звука, биће одржана у понедељак, 22. октоbrа 2018. у КОНТАКТ Галерији СКЦ у 20 часова. Улаз је слободан.

Детаљи
Једноминутни танго - Горан Димић
11.10.2018 | Галерија СКЦ

Изложба и промоција књиге цртежа Једноминутни танго, аутора Горана Димића биће одржана у  Галерији СКЦ у четвртак 11. октоbrа 2018. у 20 сати. О радовима и књизи говориће Видосав Стевановић, књижевник. Изложба ће бити отворена до 20. октоbrа 2018. 

Детаљи
Проширени предео - Немања Лаđић
09.10.2018 | КОНТАКТ Галерија СКЦ

Изложба Проширени предео аутора Немање Лаđића биће отворена у КОНТАКТ Галерији СКЦ у уторак 9. октоbrа 2018. године у 20 сати. Публика ће изложбу моћи да погледа до 31. отоbrа 2018. године.
Kroz postupak arhiviranja dobijamo nizove informacija koje se u zavisnosti od konteksta mogu tumačiti na različite načine. Čak i ako jedan arhiv čini niz istinitih podataka, to ne garantuje verodostojnost narativa koji može da nastane interpretacijom tih činjenica. 


Детаљи
Редовна октобарска изложба Сталне галерије антиратне дигиталне уметности
21.10.2018 | Галерија СКЦ

По 11. пут ће 21. октоbrа бити пројектована колекција радова из Сталне галерије антиратне дигиталне уметности. Недеља, 21. октобар. Публика ће радове моћи да види већ у недељу од 12-16 сати, иако ће званично отварање бити одржано у 20 сати.

Детаљи
Да се не заборави - холокауст - да се не понови
19.10.2018 | Прва крагујевацка гимназија

"Да се не заборави - холокауст - да се не понови", назив је трибине која ће бити одржана у Првој крагујевачкој гимназији у петак, 19. октоbrа у оквиру Октобарских свечаности. Овај програм резултат је сарадње СКЦ Крагујевац и Српско-јеврејског певачког друштва из Београда.

Na tribini učestvuju:profesor Dragan Popadić, socijalni psiholog (Filozofski fakultet), kao i autorka tribine, Marlena Vajnberger - Pavlović, predsednica Srpsko-jevrejskog pevačkog društva. Posebnost ovih javnih časova čini i učešće preživelih žrtava, a publika u Kragujevcu će imati priliku da čuje ispovest Sonje Demajo Lunginović.


Детаљи
Ауторски портрет Биљане Станојевић
17.10.2018 | СКЦ

У среду, 17. октоbrа у 19 часова представићемо нишку песникињу и културног прегаоца Биљану Станојевић.

Детаљи

Претрага:Информациони Центар
Техника
Јавне набавке
Документа и прописи

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner