Студентски Културни Центар Kragujevac

Музички програм
Ликовни програм
Књижевни и трибински
Позоришни програм
Фолклорни програм

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner  • Ти // Дан младих // СКЦ
  • ТРИО СВЕТИ // СКЦ
  • Тамара Ристић КЕЗЗ // СКЦ
  • Епипханy // Јазз Мондаy


Ти // Дан младих // СКЦ
11.08.2017 | Летња сцена СКЦ

У оквиру фестивала Дан младих, који се одржава у Крагујевцу већ четврту годину у низу, овог петка група Ти на Летњој сцени СКЦ-а!


Детаљи
ТРИО СВЕТИ // СКЦ
09.08.2017 | Летња сцена СКЦ

Већ познати крагујевачкој публици, Трио Свети поново у СКЦ-у 09.августа од 22х на Летњој сцени! Трио Свети су Марко Đорđевић, Васил Хаџиманов и Бранко Тријић.


Детаљи
Цyанна Мерцурy // СКЦ Крагујевац //
03.08.2017 | Летња сцена СКЦ

Психоделични рок састав из Грчке, Цyанна Мерцурy, одржаће концерт 3. августа у Студентском културном центру (СКЦ) Крагујевац, са почетком у 22:00, у склопу балканске турнеје на којој представљају свој деби албум “Арцхетyпес".

Детаљи
Арцхитецтуре - А Хеуристиц Гаме Наталија Богдановић и Алекса Đурић
04.07.2017 | Галерија СКЦ

Изложба Арцхитецтуре - А Хеуристиц Гаме, аутора Наталије Богдановић и Алексе Đурића биће отворена у Галерији СКЦ у уторак, 4. јула 2017. у 20х. Изложбу ће отворити Јелена В. Атанасијевић, архитекта и доцент на Одсеку за примењену и ликовну уметност Филолошко-уметничког факултета, студијски програм Унутрашња архитектура. Публика ће изложбу моћи да погледа до 31. јула 2017.

Детаљи
РЕВИЈА ФИЛМОВА СА ФЕСТИВАЛА ДОКУМЕНТАРНОГ ФИЛМА БЕЛДОЦС 2017.
30.06.2017 | Летња сцена СКЦ

Студентски културни центар Крагујевац у сарадњи са Меđународним фестивалом документарног филма Белдоцс, представиће крагујевачкој публици нека од најзначајнијих остварења са овогодишњег 10. по реду одржаног фестивала Белдоцс. Публика ће бити у прилици да током недељу дана у периоду од 30. јуна - 7. јула 2017. на Летњој сцени СКЦ-а погледа занимљив избор дугометражних документарних филмова из целог света, награđених на престижним светским филмским фестивалима.
Sve projekcije počinju u 21h. Ulaz za sve projekcije je slobodan.


Детаљи
ФРАНЦУСКИ ФИЛМСКИ КАРАВАН - циклус: Жене на филму
23.06.2017 | КОНТАКТ ГАЛЕРИЈА

У оквиру програма Француски филмски караван који се реализује у сарадњи са Француским институтом у Београду, крагујевачка публика биће у прилици да види нови циклус филмова под називом Жене на филму. Филмови ће бити приказани у КОНТАКТ Галерији СКЦ-а, у петак и суботу, 23 и 24. јуна 2017. у терминима од 19 и 21х.

Детаљи
поетско-сатирично-музички кабаре
19.07.2017 | СКЦ

У среду, 19. јула, чачански песник Горан Капетановић доноси свој поетски кабаре СкРоуз.

Детаљи
Саопштење Жирија за XВИ коло едиције
21.06.2017 | СКЦ

Жири, који је ове године радио у саставу Миљурко Вукадиновић (председник) и Зоран Пешић Сигма (члан) је прочитао рукописе који су доспели на конкурс за XВИ коло едиције "Првенац" и констатовао да се на овај конкурс одазвао нешто мањи brој аутора него што је то био случај претходних година; највећи brој приспелих рукописа јесу поетски радови, док је прозних знатно мање; такоđе, меđу радовима истакла се и једна одлична и зрела књига есеја.

Детаљи
са поводом Коста Ристић
31.05.2017 | СКЦ

Разговор са младим редитељем Костом Ристићем о настанку његовог краткометражног филма "Дос патриас". Контакт галерија, 19.

Детаљи

Претрага:Информациони Центар
Техника
Јавне набавке
Документа и прописи

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner