Студентски Културни Центар Kragujevac

Музички програм
Ликовни програм
Књижевни и трибински
Позоришни програм
Фолклорни програм

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner  • РЕВИЈА ФИЛМОВА СА ФЕСТИВАЛА ДОКУМЕНТАРНОГ ФИЛМА БЕЛДОЦС 2017.
  • ФРАНЦУСКИ ФИЛМСКИ КАРАВАН - циклус: Жене на филму
  • Светски дан музике // 21.јун
  • ГРАФИКЕ - студенти ФПУ Београд и ФИЛУМ Крагујевац


Сара Ренар // СКЦ Летња сцена
08.07.2017 | Летња сцена СКЦ

Сара Ренар је кантауторка из Загреба за коју се слободно може рећи да се налази при врху алтернативне кантауторске музике региона. У оквиру турнеје промовише свој трећи студијски албум "Тишина" и наступа на Летњој сцени СКЦ-а 08.јула са почетком у 22х.

Детаљи
Вече акордеониста // СКЦ
27.06.2017 | Летња сцена СКЦ

Студенти катедре за хармонику са Филолошко-уметничког факултета у Крагујевцу наступају на Летњој сцени СКЦ-а 27.јуна са почетком од 20х.
Sviraju: Nadežda Milenković, Đorđe Pavlović, Danilo Mitić i Filip NovakovićNa repertoaru su dela Johana Sebastijana Baha, Žan Filipa Ramoa, Sofije Gubaiduline, Georga Kacera, Yuka Tiensua, Igora Andrića.


Детаљи
Светски дан музике // 21.јун
21.06.2017 | Велики парк

Студентски културни центар традиционално обележава Светски дан музике 21.јуна са почетком у 19х. На концерту, који се одржава на простору Великог парка, наступају Крагујевачко певачко друштво са пројектом Суммертиме и француска кантауторка Ад&еацуте;лyс.

Детаљи
РЕВИЈА ФИЛМОВА СА ФЕСТИВАЛА ДОКУМЕНТАРНОГ ФИЛМА БЕЛДОЦС 2017.
30.06.2017 | Летња сцена СКЦ

Студентски културни центар Крагујевац у сарадњи са Меđународним фестивалом документарног филма Белдоцс, представиће крагујевачкој публици нека од најзначајнијих остварења са овогодишњег 10. по реду одржаног фестивала Белдоцс. Публика ће бити у прилици да током недељу дана у периоду од 30. јуна - 7. јула 2017. на Летњој сцени СКЦ-а погледа занимљив избор дугометражних документарних филмова из целог света, награđених на престижним светским филмским фестивалима.
Sve projekcije počinju u 21h. Ulaz za sve projekcije je slobodan.


Детаљи
ФРАНЦУСКИ ФИЛМСКИ КАРАВАН - циклус: Жене на филму
23.06.2017 | КОНТАКТ ГАЛЕРИЈА

У оквиру програма Француски филмски караван који се реализује у сарадњи са Француским институтом у Београду, крагујевачка публика биће у прилици да види нови циклус филмова под називом Жене на филму. Филмови ће бити приказани у КОНТАКТ Галерији СКЦ-а, у петак и суботу, 23 и 24. јуна 2017. у терминима од 19 и 21х.

Детаљи
ГРАФИКЕ - студенти ФПУ Београд и ФИЛУМ Крагујевац
20.06.2017 | Галерија СКЦ

Изложба Графике студената Факултета примењених уметности Универзитета уметности у Београду и студената Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу биће отворена у Галерији СКЦ у уторак, 20. јуна 2017. у 20х. Изложбу ће отворити Гордана Петровић, редовни професор ФПУ Београд и Владимир Ранковић, ванредни професор ФИЛУМ Крагујевац. Публика ће изложбу моћи да погледа до 2. јула 2017.

Детаљи
Саопштење Жирија за XВИ коло едиције
21.06.2017 | СКЦ

Жири, који је ове године радио у саставу Миљурко Вукадиновић (председник) и Зоран Пешић Сигма (члан) је прочитао рукописе који су доспели на конкурс за XВИ коло едиције "Првенац" и констатовао да се на овај конкурс одазвао нешто мањи brој аутора него што је то био случај претходних година; највећи brој приспелих рукописа јесу поетски радови, док је прозних знатно мање; такоđе, меđу радовима истакла се и једна одлична и зрела књига есеја.

Детаљи
са поводом Коста Ристић
31.05.2017 | СКЦ

Разговор са младим редитељем Костом Ристићем о настанку његовог краткометражног филма "Дос патриас". Контакт галерија, 19.

Детаљи
"Фениксовим пером" Зорана Недељковића
12.05.2017 | Галерија СКЦ

У петак 12. маја у 19 часова у Студентском културном центру Крагујевац, одржаће се промоција књиге песама Зорана Недељковића "Фениксовим пером". У програму, поред аутора учествују Александар Марић, песник и Ненад Глишић, уредник програма.


Детаљи

Претрага:Информациони Центар
Техника
Јавне набавке
Документа и прописи

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner