Студентски Културни Центар Kragujevac

Музички програм
Ликовни програм
Књижевни и трибински
Позоришни програм
Фолклорни програм

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner  • Трио Свети
  • АЛЕX КЕЛМАН
  • Гаутхиер Тоуџ Трио
  • Први ЦД


Трио Свети
22.08.2018 | Летња сцена СКЦ

Трио Свети наступа на Летњој сцени СКЦ-а у среду, 22.августа.

Детаљи
АЛЕX КЕЛМАН
15.08.2018 | Летња сцена СКЦ

АЛЕX КЕЛМАН је музички пројекат сибирског уметника и продуцента Алекса Келмана. Музички израз је мешавина прелепих, бучних гитара, заводљивих плесних битова и хипнотишућих синтова, прожет заносним и слојевитим вокалима. Његов други албум “ У17” биће објављен у августу и у оквиру турнеје по Европи, када ће наступати и у Крагујевцу, 15.8. са почетком од 22х.

Детаљи
Гаутхиер Тоуџ Трио
08.08.2018 | Летња сцена СКЦ

Гаутхиер Тоуџ Трио наступа на Летњој сцени СКЦ-а, 8. вгуста са почетком од 22х, у оквиру своје европске турнеје, на којој наступају и на Нисхвилле Јазз фестивалу. 

Детаљи
БЕЛДОЦС ЕХО 2018
02.07.2018 | Летња сцена СКЦ

БЕЛДОЦС ЕХО - РЕВИЈА ФИЛМОВА СА ФЕСТИВАЛА ДОКУМЕНТАРНОГ ФИЛМА БЕЛДОЦС 2018.
LETNJA SCENA SKC 2-8. jul 2018.
Studentski kulturni centar Kragujevac u saradnji sa Međunarodnim festivalom dokumentarnog filma Beldocs, predstaviće kragujevačkoj publici neka od najznačajnijih ostvarenja sa ovogodišnjeg 11. po redu održanog festivala Beldocs. 


Детаљи
ФРАНЦУСКИ ФИЛМСКИ КАРАВАН - циклус: Велики рат
27.06.2018 | Летња сцена СКЦ

Поводом стогодишњице краја Великог рата, Француски институт и Студентски културни центар Крагујевац, представиће нови циклус филмова под називом Велики рат у оквиру програма Француски филмски караван. Крагујевачка публика биће у прилици да погледа два сјајна француска филма који се баве темама из епохе која је заувек изменила ток човечанства, нудећи различите погледе на свакодневни живот и живот на фронту људи који су живели у том добу великог зла.
Детаљи
ЦОМПОСИТИО СТYЛОРУМ
22.06.2018 | Галерија СКЦ

Изложба ЦОМПОСИТИО СТYЛОРУМ, студентских радова студијских програма Унутрашња архитектура (оас) и Ликовне уметности (мас) Одсека примењене и ликовне уметности Филолошко-уметничког факултета Универзитета у Крагујевцу биће отворена у Галерији СКЦ у петак, 22. јуна 2018. у 20х. Изложбу ће отворити Др Јелена В. Атанасијевић, ванр. проф. Публика ће изложбу моћи да погледа до 11. јула 2018.

Детаљи
Трибина: Приватизација - претња за радна права и животни стандард
25.07.2018 | СКЦ

У среду, 25. јула биће одржана трибина у сардњи са порталом Машина под насловом "Вишак приватизације мањак радних права". Говоре: Катарина Јаковљевић (Синдикална организација Застава оружје), Горан Антонијевић (бивши председник синдиката "Независност" РТК), Катарина Антонић (Машина), Андр&аацуте;с Јух&аацуте;сз (Машина).
Početak u 19 sati.


Детаљи
Песници из Трстеника у гостима
09.07.2018 | Кутија Шибица

У понедељак нам у госте долази петочлана делегација Књижевног клуба "Моравски токови" из Трстеника - Зорица Матицки, Нада Новаковић, Сава Миодраг Раdivојевић, Саша Војиновић и Радошин Зајић.
Kutija šibica 20 sati.


Детаљи
Илуминације Милоша Сакића
04.07.2018 | СКЦ

У среду, 4. јула у 20 сати, смедеревскопаланачки песник Милош Сакић представиће своју нову зборку песама.

Детаљи

Претрага:Информациони Центар
Техника
Јавне набавке
Документа и прописи

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner