Студентски Културни Центар Kragujevac

Музички програм
Ликовни програм
Књижевни и трибински
Позоришни програм
Фолклорни програм

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner  • Конкурс за ПРВИ ЦД
  • Хидден - Борис Бурић
  • ШКЛБУ - Школа бубњева
  • ДРУГА НАЈВАЖНИЈА СТВАР – Мића Стајчић


Конкурс за ПРВИ ЦД
31.05.2017 | СКЦ

Студентски културни центар Крагујевац расписује конкурс за издавање првог албума ауторским бендовима или појединцу. Услов је да аутори немају званично издање у свом претходном раду. Предност имају аутори из Крагујевца. СКЦ овим пројектом жели да финансира штампање компакт диска, омота и евентуалног пропратног материјала (буклета и слично) за уметника, појединца или ансамбл и да обезбеди медијску и концертну промоцију издања.Конкурс почиње 10.04. и траје до 01.јуна 2017.године.

Детаљи
СЕИНЕ
25.05.2017 | КОНТАКТ Галерија СКЦ

СЕИНЕ
Seine je nastao u srednjoškolskim danima kao kantautorski odraz Ivana Ščapeca, tekstopisca i gitarista noise-pop grupe Vlasta Popić. Vodeći se svojom unutarnjom nježno-agresivnom senzibilnošću, na gimnazijskim akustičnim večerima polako stiče slavu kao duhovni srodnik američkog freak-folk pokreta. 


Детаљи
ШКЛБУ - Школа бубњева
22.05.2017 | Кутија Шибица

У току је пријем нових чланова у школу бубњева Саше Ранковића!

Детаљи
Хидден - Борис Бурић
23.05.2017 | Галерија СКЦ

Изложба Хидден, аутора Бориса Бурића биће отворена у Галерији СКЦ у уторак, 23. маја 2017. у 20х. Публика ће изложбу моћи да погледа до 16. јуна 2017.Појава невидљивог присуства је тема серије фотографија Хидден коју је Борис Бурић направио током свог резиденционалног боравка у рибарском селу Цаницал на острву Мадеира јануара 2016.       
 


Детаљи
ДРУГА НАЈВАЖНИЈА СТВАР – Мића Стајчић
20.05.2017 | КОНТАКТ ГАЛЕРИЈА

Изложба Друга најважнија ствар аутора Миће Стајчића биће отворена у КОНТАКТ Галерији СКЦ у суботу 20. маја 2017. године у 20 х. Изложбу ће отворити Ксенија Маринковић, историчарка уметности. Изложба ће бити отворена до 5. јуна 2017.

Детаљи
ПЛАКАТИ - АНА ПЕШИĆ
25.04.2017 | Галерија СКЦ

Изложба ПЛАКАТИ, ауторке Ана Пешић биће отворена у Галерији СКЦ у уторак, 25. априла 2017. у 20х. Изложбу ће отворити проф. Слободан Штетић. Публика ће изложбу моћи да погледа до 22. маја 2017.Да Ана Пешић стасава у графичку дизајнерку снажног сензибилитета и изузетно радозналу личност, уверили смо се у време њеног школовања на Катедри за графички дизајн Филолошко-уметничког факултета у Крагујевцу, а касније и на докторандским студијама Визеулених уметности у Београду. Поседујући уроđен осећај за графизам и ликовност, као и вештину пројетовања типографског писма, Ана суверено влада површином, илустрацијом и типографијом плаката.

Детаљи
Саопштење Жирија за XВИ коло едиције "Првенац"
21.06.2017 | СКЦ

Жири, који је ове године радио у саставу Миљурко Вукадиновић (председник) и Зоран Пешић Сигма (члан) је прочитао рукописе који су доспели на конкурс за XВИ коло едиције "Првенац" и констатовао да се на овај конкурс одазвао нешто мањи brој аутора него што је то био случај претходних година; највећи brој приспелих рукописа јесу поетски радови, док је прозних знатно мање; такоđе, меđу радовима истакла се и једна одлична и зрела књига есеја.

Детаљи
"Фениксовим пером" Зорана Недељковића
12.05.2017 | Галерија СКЦ

У петак 12. маја у 19 часова у Студентском културном центру Крагујевац, одржаће се промоција књиге песама Зорана Недељковића "Фениксовим пером". У програму, поред аутора учествују Александар Марић, песник и Ненад Глишић, уредник програма.


Детаљи
"Уступање места" Стефана Таталовића
06.05.2017 | СКЦ

СУБОТА, 6.МАЈ СКЦ КРАГУЈЕВАЦ, 19 сати

Promocija zbirke poezije „Ustupanje mesta“ autora Stevana Tatalovića. Rukopis izabran je na konkursu za najbolji pesnički prvenac Beogradskog festivala poezije i knjige 'Trgni se! Poezija!' i izdavačke kuće Treći Trg.


Детаљи

Претрага:Информациони Центар
Техника
Јавне набавке
Документа и прописи

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner