Studentski Kulturni Centar Kragujevac

Muzički program
Likovni program
Književni i tribinski
Pozorišni program
Folklorni program

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner  • TOM STEIN //Music, Media & Entertainment Industry
  • KRAGUJEVAC ISPOD ŠMINKE
  • Scandinavian MOOSEik // Alex Jonsson + Barbarisms // SKC
  • DOKUMENTI – Ivan Petrović


Sergio Lounge // 2.11. // SKC
02.11.2017 |

U četvrtak, 02.novembra, u Kontakt galeriji nastupa Sergio Lounge, prvi put u punom sastavu!

Detalji
Σtella // 27.10. // SKC Kragujevac
27.10.2017 | KONTAKT Galerija SKC

U petak, 27.10. u Kontakt galeriji SKC-a nastupa grčki indi pop bend Σtella. 

Detalji
TOM STEIN //Music, Media & Entertainment Industry
18.10.2017 | Rektorat Univerziteta u Kragujevcu

Studentski Kulturni Centar Kragujevac, u saradnji sa Multikultivatorom i Filološko umetničkim fakultetom u Kragujevcu, organizuje predavanje profesora Toma Stajna (Berklee, Boston SAD) u sredu 18. oktobra sa početkom u 11h u sali Rektorata Univerziteta u Kragujevcu. Tom Stajn je profesionalac u oblasti muzičkog biznisa, medija i industrije zabave. Na predavanju će predstaviti najbolje prakse i savremene i buduće tendencije u oblasti digitalnog marketinga i promocije umetnika na društvenim mrežama, priprema za karijeru, produkciju koncerata, muzički biznis, menadžment i preduzetništvo u kulturi i umetnosti.

Detalji
KRAGUJEVAC ISPOD ŠMINKE
08.10.2017 | Galerija SKC

KRAGUJEVAC ISPOD ŠMINKEAko fotografišete svoj grad, prolaznike, prijatelje i svakodnevni život Kragujevca, pozivamo vas da učestvujete na fotografskoj radionici 8. i 9. oktobra, u galeriji SKC (ul. Radoja Domanovića 12).

Detalji
DOKUMENTI – Ivan Petrović
26.09.2017 | KONTAKT Galerija SKC

Izložba DOKUMENTI autora Ivana Petrovića biće otvorena u KONTAKT Galeriji SKC u utorak 26. septembra 2017. godine u 20 h. Izložbu će otvoriti Una Popović, istoričarka umetnosti i kustos Muzeja savremene umetnosti u Beogradu. Izložba će biti otvorena do 9. oktobra 2017. 

Detalji
Architecture - A Heuristic Game Natalija Bogdanović i Aleksa Đurić
04.07.2017 | Galerija SKC

Izložba Architecture - A Heuristic Game, autora Natalije Bogdanović i Alekse Đurića biće otvorena u Galeriji SKC u utorak, 4. jula 2017. u 20h. Izložbu će otvoriti Jelena V. Atanasijević, arhitekta i docent na Odseku za primenjenu i likovnu umetnost Filološko-umetničkog fakulteta, studijski program Unutrašnja arhitektura. Publika će izložbu moći da pogleda do 31. jula 2017.

Detalji
Supermen je Barbika!
11.10.2017 | Kutija Šibica

Herman Štern, AKA Srđan Čeperković je deset posle svoje proslavljene prve zbirke pesama konačno objavio drugu - "Supermen je Barbika". O knjizi ćemo govoriti u Kutiji šibica, 11. oktobra u 20 sati.

Detalji
Đorđe Kadijević u SKC Kragujevac!
13.09.2017 | SKC

U sredu, 13. septembra biće predstavljena knjiga "Božija volja" Đorđa Kadijevića. O knjizi govore Dejan Ognjanović, urednik i autor. Kontakt galerija SKC, 19 sati.

Detalji
Marčelo u SKC - "Higijena nesećanja"
09.09.2017 | SKC

U subotu, 9. septembra u goste nam dolazi Marko Šelić Marčelo koji će prestaviti svoj roman "Higijena nesećanja", prvi deo nastavka romana "Malterego". Kontakt galerija 20 sati.

Detalji

Pretraga:Informacioni Centar
Tehnika
Javne nabavke
Dokumenta i propisi

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner