Studentski Kulturni Centar Kragujevac

Likovni program
Književni i tribinski
Pozorišni program
Folklorni program

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

banerMuzički program
Letnja scena SKC 2017-07-08 22:01h
  Sara Renar // SKC Letnja scena

Image Sara Renar je kantautorka iz Zagreba za koju se slobodno može reći da se nalazi pri vrhu alternativne kantautorske muzike regiona. U okviru turneje promoviše svoj treći studijski album "Tišina" i nastupa na Letnjoj sceni SKC-a 08.jula sa početkom u 22h. 
Detalji


Letnja scena SKC 2017-06-27 20:00h
  Veče akordeonista // SKC

Image Studenti katedre za harmoniku sa Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu nastupaju na Letnjoj sceni SKC-a 27.juna sa početkom od 20h.Sviraju: Nadežda Milenković, Đorđe Pavlović, Danilo Mitić i Filip NovakovićNa repertoaru su dela Johana Sebastijana Baha, Žan Filipa Ramoa, Sofije Gubaiduline, Georga Kacera, Yuka Tiensua, Igora Andrića.
Detalji


Veliki park 2017-06-21 00:00h
  Svetski dan muzike // 21.jun

Image Studentski kulturni centar tradicionalno obeležava Svetski dan muzike 21.juna sa početkom u 19h. Na koncertu, koji se održava na prostoru Velikog parka, nastupaju Kragujevačko pevačko društvo sa projektom Summertime i francuska kantautorka Adélys. 
Detalji


SKC 2017-06-16 22:00h
  Bojana Vunturišević // Daljine // SKC Kragujevac

Image Bojana Vunturišević, nekadašnja članica sastava Svi na pod! nastupa na Letnjoj sceni Studentskog kulturnog centra u petak 16.juna.Bojana nam predstavlja svoj solo projekat i album "Daljine". Ovo izdanje najavljeno je još u martu, singlom "Kese etikete" koji se sada već moze naći na svim muzičkim digitalnim servisima, kao i u fizičkom izdanju.
Detalji


SKC 2017-06-14 00:00h
  SAOPŠTENJE KOMISIJE O KONKURSU ZA IZDAVANJE PRVOG CD-a

Komisija koju čine Ana Popović (muzičar i profesor u muzičkoj školi), Aleksandra Pavlović (muzički urednik Studentskog kulturnog centra Kragujevac) i Aca Pejčić (muzičar, multiinstrumentalista) su dana 14.o6. doneli odluku o  konkursu za izdavanje prvog albuma autorskim bendovima ili pojedincu.
Detalji


Studentski kulturni centar 2017-06-09 00:00h
  Sanja Marković & Brazilian Jazz Collective

Image Studentski kulturni centar otvara letnju scenu 09.juna brazilskim džezom, koncertom sjajne Sanje Marković i njenim projektom koji čine vrsni beogradski muzičari- Brazilian Jazz Collectiv.
Detalji


SKC 2017-05-31 20:00h
  Konkurs za PRVI CD

Image Studentski kulturni centar Kragujevac raspisuje konkurs za izdavanje prvog albuma autorskim bendovima ili pojedincu. Uslov je da autori nemaju zvanično izdanje u svom prethodnom radu. Prednost imaju autori iz Kragujevca. SKC ovim projektom želi da finansira štampanje kompakt diska, omota i eventualnog propratnog materijala (bukleta i slično) za umetnika, pojedinca ili ansambl i da obezbedi medijsku i koncertnu promociju izdanja.Konkurs počinje 10.04. i traje do 01.juna 2017.godine.
Detalji


KONTAKT Galerija SKC 2017-05-25 22:00h
  SEINE

Image SEINESeine je nastao u srednjoškolskim danima kao kantautorski odraz Ivana Ščapeca, tekstopisca i gitarista noise-pop grupe Vlasta Popić. Vodeći se svojom unutarnjom nježno-agresivnom senzibilnošću, na gimnazijskim akustičnim večerima polako stiče slavu kao duhovni srodnik američkog freak-folk pokreta. 
Detalji


Kutija Šibica 2017-05-22 00:00h
  ŠKLBU - Škola bubnjeva

Image U toku je prijem novih članova u školu bubnjeva Saše Rankovića!
Detalji


Knjaževsko srpski teatar 2017-05-17 21:00h
  Barcelona Gipsy balKan Orchestra

Image Sandra Sangiao, vokalDani Carbonell, klarinetPere Nolasc Turu, violinaMattia Schirosa, harmonika – Julien Chanal, gitaraIvan Kovačević, kontrabas – Stelios Togias, perkusijeNjihova muzika dira pravo u srce, bez trikova!
Detalji


  ALL  [1] 2 3 4 5 ...  
Pretraga:Informacioni Centar
Tehnika
Javne nabavke
Dokumenta i propisi

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner