Studentski Kulturni Centar Kragujevac

Likovni program
Književni i tribinski
Pozorišni program
Folklorni program

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

banerMuzički program
SKC 2017-05-31 20:00h
  Konkurs za PRVI CD

Image Studentski kulturni centar Kragujevac raspisuje konkurs za izdavanje prvog albuma autorskim bendovima ili pojedincu. Uslov je da autori nemaju zvanično izdanje u svom prethodnom radu. Prednost imaju autori iz Kragujevca. SKC ovim projektom želi da finansira štampanje kompakt diska, omota i eventualnog propratnog materijala (bukleta i slično) za umetnika, pojedinca ili ansambl i da obezbedi medijsku i koncertnu promociju izdanja.Konkurs počinje 10.04. i traje do 01.juna 2017.godine.
Detalji


KONTAKT Galerija SKC 2017-05-25 22:00h
  SEINE

Image SEINESeine je nastao u srednjoškolskim danima kao kantautorski odraz Ivana Ščapeca, tekstopisca i gitarista noise-pop grupe Vlasta Popić. Vodeći se svojom unutarnjom nježno-agresivnom senzibilnošću, na gimnazijskim akustičnim večerima polako stiče slavu kao duhovni srodnik američkog freak-folk pokreta. 
Detalji


Kutija Šibica 2017-05-22 00:00h
  ŠKLBU - Škola bubnjeva

Image U toku je prijem novih članova u školu bubnjeva Saše Rankovića!
Detalji


Knjaževsko srpski teatar 2017-05-17 21:00h
  Barcelona Gipsy balKan Orchestra

Image Sandra Sangiao, vokalDani Carbonell, klarinetPere Nolasc Turu, violinaMattia Schirosa, harmonika – Julien Chanal, gitaraIvan Kovačević, kontrabas – Stelios Togias, perkusijeNjihova muzika dira pravo u srce, bez trikova!
Detalji


KONTAKT Galerija SKC 2017-05-11 22:00h
  Oleg Kireyev Kvartet

Image Oleg Kirejev KvartetSvestrani saksofonista iz Rusije, Oleg Kirejev je jedan od prvih muzičara koji je inkorporirao baškirijske narodne instrumente i grleno pevanje (slično mongolskom) u jazz. Podjednako je zainteresovan za mejnstrim i modalni jazz kao i za fjužn i druge modernije ritmove.
Detalji


KONTAKT Galerija SKC 2017-05-05 00:00h
  Aleksandar Škorić & John Dikeman

Image U petak 05. maja u Kontakt galeriji Studentskog kulturnog centra nastupaju bubnjar Aleksandar Škorić i saksofonista John Dikeman. Inspiracija iz života, energije koja je večno u kretanju, univerzumske ljubavi i svelosti, saosećanja, radosti, plača, slobode, trenutka...priča kroz muziku, zvuk i vibracije
Detalji


KONTAKT Galerija SKC 2017-04-26 21:00h
  Miloš Branisavljević Quartet

Image Miloš Branisavljević Quartet je prvi džez sastav u Srbiji sa vibrafonom kao vodećim instrumentom. Muzika Miloševog kvarteta predstavlja eklektičan fjužn tradicionalne muzike Balkana i džeza predstavljen kroz vizuru ovog zanimljivog instrumenta uz pratnju džez trija u sastavu gitara, bas i bubanj. Na repertoaru Miloš Branisavljević kvarteta nalaze se Miloševe autorske kompozicije, savremene džez obrade narodnih pesama, kao i džez standardi u Miloševim aranžmanima. 
Detalji


KONTAKT Galerija SKC 2017-04-21 22:00h
  Igralom

Image Niška alternativna trojka Igralom nastupa u Studentskom kulturnom centru Kragujevac u petak, 21. aprila. Tom svirkom će promovisati svoj debi album “Pogrešna poznanstva”.Igralom čine Marko Tomović (bubnjevi), Dimitrije Simović (bas i glas) i Mladen Marjanović (gitara i prateći vokali).
Detalji


KONTAKT Galerija SKC 2017-04-06 22:00h
  Srđan Ivanović Blazin' Quartet

Image Srđan Ivanović Blazin' Quartet dolazi u SrbijuNeverovatan Blazin' Quartet nastupiće u Kragujevcu 06. aprila sa početkom u 22h u Kontakt galeriji Studentskog kulturnog centra.
Detalji


KONTAKT Galerija SKC 2017-03-30 21:00h
  Braca Vučković Trio sa prijateljima

Image Promocija albuma "Inspiracija" održaće se 30. marta u Studentskom kulturnom centru Kragujevac. Na kompilaciji se nalaze autorske kompozicije Bratislava Vučkovića i Nemanje Ristovića. 
Detalji


  ALL  [1] 2 3 4 5 ...  
Pretraga:Informacioni Centar
Tehnika
Javne nabavke
Dokumenta i propisi

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner