Studentski Kulturni Centar Kragujevac

Likovni program
Književni i tribinski
Pozorišni program
Folklorni program

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

banerMuzički program
Letnja scena SKC 2017-09-15 22:00h
  ARTAN LILI // SKC


ARTAN LILI na Letnjoj sceni SKC-a u petak, 15.septembra od 22h!

Septembar nam obećava tople dane i koristimo poslednje trzaje leta na Letnjoj sceni u velikom stilu! Artan Lili po prvi put u Kragujevcu u novom sastavu! Beogradska četvorka osvežila je svoj sastav novim gitaristom Ivanom Skopulovičem (Crvi, Bitipatibi).

Artan Lili su se predstavili publici početkom 2013. godine pesmom Džoni. Od tada bend je u skladu sa vremenom u kome deluju sukcesivno objavljivao album prvenac, pesmu po pesmu, zaključno sa spotom za "Moja stvar" koji je imao premijeru krajem septembra 2015. 
Drugi album će takođe sukcesivno objavljivati. Najavljen je spotom za pesmu “Ono što te neće”. Numera je snimljena u studiju “O”, a njenu produkciju potpisuje Goran Crevar iz studija “Digimedia”. Video spot za novi singl snimljen je u režiji Staše Tomića, a realizovan u saradnji sa kompanijom za razvoj video igara “Eipix” iz Novog Sada, koja je podržala kreiranje savremenog vizuelnog imidža grupe. Ostvarena je saradnja i sa vizuelnim umjetnikom Izvanrednim Bobom, uz podršku Miloša Gojkovića iz studija “Gojko”

Cena ulaznice je 400 dinara.

<< Nazad

Pretraga:Informacioni Centar
Tehnika
Javne nabavke
Dokumenta i propisi

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner