Studentski Kulturni Centar Kragujevac

Muzički program
Likovni program
Književni i tribinski
Folklorni program

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

banerPozorišni program
Sala PMF 2018-03-18 00:00h
  POBEDNICI IV ZLATNE KULISE

Image Kao i do sada, odluku o najboljima na Festivalu amaterskih pozorišta Zlatna kulisa, donosila su dva žirija:ŽIRI UČESNIKA u sastavu: Sanja Veljković,Nina Stokić, Milan Cerović, Petar Ščepihin, Gordana Adamov i Vladimir Jorgić i Jana Mijailović iSTRUČNI ŽIRI u kom je neposredno pred početak festivala došlo do izmena. Naime, zbog nepredviđenih obaveza, najavljeni Andrija Kuzmanović učestvovao je kao specijalni gost drugog dana festivala, a mesto predsednika Stručnog žirija pripalo je Nenadu Herakoviću, pozorišnom i filmskom glumcu. Uz Nenada odluke o najboljima donosili su Dubravka Brkić, glumica Pozorišta za decu u Kragujevcu i Miroslav Petrović, glumac. 
Detalji


Sala PMF 2018-03-15 00:00h
  Repertoar KULISE

Image U takmičarskom delu ovogodišnjeg festivala predstaviće se 7 pozorišta, iz Beograda, Bečeja, Niša, Laktaša, Mišara i Rače, a u čast nagrađenih Pozorišna trupa Punk Freud izvešće predstavu Volim te kao konja. Odabir ovogodišnjih učesnika Kulise izvršio je selektor festivala - Dragan Jakovljević, pozorišni reditelj, zajedno sa Savetom festivala.
Detalji


Sala PMF 2018-03-02 20:30h
  Era ožalošćenih

Image Predstava Era ožalošćenih ponovo pred kragujevačkom publikom - petak 2. mart u 20:30h, Svečana sala PMF-a. Režija - Miroslav Petrović; uloge: Stefan Pavlović, Nina Nedeljković, Kostadin Stojadinov/Nikola Garović, Jana Mijailović, Pavle Tasić, Jana Desnica, Petar Petrović i Isidora Arsić. Reditelj predstave i autor songova je Miroslav Petrović. 
Detalji


Sala PMF 2018-02-23 00:00h
  CRVENA: SAMOUBISTVO NACIJE

Image U petak 23. februara, Studentski kulturni centar Kragujevac ugostiće predstavu Crvena; samoubistvo nacije, Reflektor teatra iz Beograda. Početak predstave zakazan je za 20h, u Sali PMF-a.  Koncept, režija i dizajn scene: Vojislav Arsić Izvedbeni tekst i dramaturgija: Milena BogavacIgraju: Đorđe Živadinović Grgur, Mladen Sovilj, Zoran Pajić, Zoltan Pletl, Anđelko Beroš, Janko Cekić, Aleksandar Jovanović, Uroš Milojević, Uroš Mladenović, Uroš Novović, Marko Panajotović, Alek Surtov, Stefan Uroš Tešić, Jovan Zdravković
Detalji


Sala PMF 2018-02-22 00:00h
  IV Festival amaterskih pozorišta Zlatna kulisa

Image Studentski kulturni centar Kragujevac će i ove godine biti nosilac IV Festivala amaterskih pozorišta Zlatna kulisa, koji će se održati u periodu od 15. do 18. marta.I ovoga puta cilj festivala je predstavljanje nekih od najboljih savremenih amaterskih i akademskih teatarskih ostvarenja regiona, stoga vas pozivamo da nam se pridružite u Velikom prolećnom pozorišnom spremanju. 

Prijava za Zlatnu kulisu 2018..pdf
Detalji


Sala PMF 2017-11-29 20:00h
  PRELJUBNICI - Pozorište Kulturnog centra Radoje Domanović, Rača

Image U sredu, 29. novembra, Studentski kulturni centar Kragujevac ugostiće Račansko pozorište Kulturnog centra Radoje Domanović sa predstavom "Preljubnici", prema tekstu francuskog komediografa Marka Kamoletija, a u režiji Dejana Cicmilovića. Svečana sala PMF-a u 20h. Ulaz je slobodan!
Detalji


Ingolštad 2017-11-28 00:00h
  Koncert Kragujevačkog pevačkog društva u Ingolštatu

Image Kragujevačko pevačko društvo Studentskog kulturnog centra Kragujevac nastupiće 02. decembra 2017. godine na koncertu povodom proslave božićnih praznika u nemačkom gradu Ingolštatu.
Detalji


Sala PMF 2017-10-22 00:00h
  Dramska sekcija SKC-a AUDICIJA

Image Dramska sekcija Akademskog pozorišta SKC-a organizuje audiciju za prijem novih članova.Nedelja 22. oktobar u 14 h, u Svečana sala PMF-a.
Detalji


Sala PMF 2017-09-17 00:00h
  186. stepenik, Studentsko pozorište Pale

Image U nedelju 17. septembra, po prvi put na sceni Studentskog kulturnog centra Kragujevac, Studentsko pozorište Pale sa predstavom 186. stepenik. Svečana sala PMF-a u 20 h. Predstava će se održati u okviru manifestacije Dani Srpske u Srbiji, koja ima za cilj predstavljanje kulturne baštine i savremene umetničke scene Republike  Srpske u gradovima širom Srbije.
Detalji


Sala PMF 2017-06-29 00:00h
  OTvorena proba Dramske radinice SKC-a

Image U četvrtak 29. juna sa početkom u 20:30h, u svečanoj sali PMF-a, održaće se Otvorena proba Dramske radionice Studentskog kulturnog centra. Ovogodišnji polaznici Dramske radionice imaće priliku da po prvi put zakorače na scenu Studentskog kulturnog centra i da sa publikom podele znanje i glumačke veštine stečene u toku ove godine.
Detalji


  ALL  [1] 2 3 4 5 ...  
Pretraga:Informacioni Centar
Tehnika
Javne nabavke
Dokumenta i propisi

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner