Studentski Kulturni Centar Kragujevac

Muzički program
Likovni program
Književni i tribinski
Pozorišni program

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

banerFolklorni program
SKC 2018-09-10 00:00h
  Prijem novih članova - Akademski folklorni ansambl Svetozar Marković

Image Studentski kulturni centar Kragujevac organizuje prijem novih članova u Akademski folklorni ansambl Svetozar Marković, Pevačku grupu Studenac i Narodni orkestar. Svi zainteresovani se mogu prijaviti već od 10. septembra u prostorijama SKC-a do 20h. Prijemni sastanak na kom će novi članovi moći detaljnije da se informišu o programu i radu ansambla održaće se 24. i 25. septembra u 19h.
Detalji


2018-08-13 00:00h
  Učešće AFA Svetozar Marković na Međunarodnom festivalu folklora u Češkoj

Image Kao i svake godine do sada, Akademski folklorni ansambl Svetozar Marković ponovo je učesnik jednog od međunarodnih festivala folklora. Ove godine ansambl je uvršten u program Međunarodnog festivala folklora − Folklor bez granica, koji će se održati u češkom gradu Ostrava od 13. do 18. avgusta.
Detalji


Đački trg, Prva kragujevačka gimnazija 2018-07-20 20:30h
  Folkart Didgori (Gruzija) i AFA Svetozar Marković - Koncert folklora

Image Kao i prethodne godine, Studentski kulturni centar rezervisao je jul za neobične zvuke i ritam svetske plesne scene, i u goste nam dovodi jedan od najboljih folklornih ansambala Gruzije - Folkart Didgori. Ovogodišnji koncert će se održati u saradnji sa Skupštinom grada Kragujevca i kragujevačka publika će imati prilike da uživa u neobičnom susretu bogatih tradicija dveju zemalja, Srbije i Gruzije. 20. jul u 20:30h, Đački trg 
Detalji


Sala PMF 2018-06-03 00:00h
  Dečiji koncert folklora

Image Kao i svake godine do sada, pred sam kraj sezone, najmlađi članovi Akademskog folklornog ansambla Svetozar Marković hrabro osvajaju scenu i publici predstavljaju tradicionalne igre i pesme naše zemlje. Dečiji koncert folklora, nedelja 3. jun u 19h, Svečana sala PMF-a
Detalji


Narodno pozorište Niš 2018-05-12 00:00h
  Koncert folklora Nacionalne sekcije CIOFF-a

Image Akademski folklorni ansambl Svetozar Marković, zajedno sa Pevačkom grupom Sudenac, jedan je od 6 odabranih učesnika Koncerta folklora Nacionalne sekcije CIOFF-a, koji će se održati u subotu 12. maja u Narodnom pozorištu u Nišu, sa početkom u 20h. Organizatori koncerta su Nacionalna sekcija CIOFF-a Srbije i Studentski kulturni centar Niš.
Detalji


Sala PMF 2018-04-15 00:00h
  Svečani koncert folklora

Image Studentski kulturni centar Kragujevac organizuje SVEČANI KONCERT FOLKLORA, kojim će obeležiti 41. rođendan Akademskog folklornog ansambla Svetozar Marković. Koncert će se održati u nedelju 15. aprila, u 19h, u Svečanoj sali PMF-a. 
Detalji


Drvengrad 2018-01-21 00:00h
  Akademski folklorni ansambl na Kustendorfu

Image Akademski folklorni ansambl Svetozar Marković i ove godine učesnik je Međunarodnog filmskog i muzičkog festivala Kustendorf, koji se održava uperiodu od 16. do 21. januara.
Detalji


Sala PMF 2017-12-14 00:00h
  DEČIJI KONCERT FOLKLORA

Image Kao i svake godine do sada, najmlađi članovi naših ansambala predstaviće vam svoje poznavanje tradicionalnih pesama i igara na Dečijem koncertu folklora, 14. decembra, u 19h, u Svečanoj sali PMF-a.
Detalji


Knjaževsko srpski teatar 2017-12-08 19:00h
  KONCERT PEVAČKE GRUPE STUDENAC

Image Studentski kulturni centar Kragujevac vas sa zadovoljstvom poziva na koncert Pevačke grupe Studenac, 8. decembra u 19h u Knjaževsko-srpskom teatru. Lepotu tradicionalnog pevačkog nasleđa Studenac donosi na scenu u svom punom sastavu. Uz sadašnje članove ženske i muške pevačke grupe, predstaviće se i nekadašnje članice čiji su raskošni glasovi obeležili nastanak i početke pevačke grupe Studenac.
Detalji


SKC 2017-09-08 00:00h
  PRIJEM NOVIH ČLANOVA - AKDEMSKI FOLKLORNI ANSAMBL, PEVAČKA GRUPA STUDENAC, NARODNI ORKESTAR - TRADICIJA U POKRETU

Image Studentski kulturni centar Kragujevac organizuje prijem novih članova u Akademski folklorni ansambl Svetozar Marković, Mušku i Žensku pevačku grupu Studenac i Narodni orkestar.  Svi zainteresovani mogu se prijaviti u Studentskom kulturnom centru, svakog radnog dana do 20h. Upis je u toku! 
Detalji


  ALL  [1] 2 3 4  
Pretraga:Informacioni Centar
Tehnika
Javne nabavke
Dokumenta i propisi

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner

baner